Toen mijn artikel over de Stones in mei 2012 in het Dagblad van het Noorden werd gepubliceerd, had ik geen flauw idee dat ik  een half jaar de band zou zien spelen. En niet zomaar een concert, maar een feestelijk optreden ter ere van hun 50-jarig bestaan in de uitverkochte O2 Arena in Londen! Hoewel mijn eerder online gekochte kaart op het laatste moment niet werd bezorgd – terwijl ik toen al in Londen was aangekomen – kon ik gelukkig op het laatste moment op Leicester Square nog eentje bemachtigen. Het kostte een paar centen, maar 29 november 2012 werd voor mij een bijzondere dag om nooit te vergeten. Van het openingsnummer Get Off Of My Cloud tot de afsluiter (I Can’t Get No) Satisfaction was het één groot feest met alle grote hits uit hun indrukwekkende carrière. Om het  in de woorden van Mick & Keith kort en krachtig samen te vatten: ‘It’s only rock ’n roll but I like it!’