Wat een geweldige verrassing om te gast te zijn in de ochtendshow van Giel Beelen bij Radio Veronica! Ik weet nog dat ik als tiener in de jaren tachtig veel naar Veronica keek en luisterde, en opeens ben je dan zelf in de studio aanwezig… Heel bijzonder om mee te maken. Tijdens de uitzending nam Giel ruim de tijd om over mijn boek Forever 27 te praten en mij daarover te interviewen. Ook heeft Radio Veronica na de uitzending nog een prijsvraag georganiseerd waarbij een gratis exemplaar van Forever 27 werd weggegeven. Giel en de andere collega’s bij Radio Veronica: bedankt voor de gastvrijheid en de promotie van mijn boek!

Hieronder volgt een korte sfeerimpressie van mijn bezoek aan Radio Veronica:

IMG_1600 IMG_1606 SKCC4060 SRLU7892 wedstrijd Instagram Radio Veronica 24-01-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *